KJØPSVILKÅR, LEVERINGSBETINGELSER, RETUR OG BYTTERETT

Kjøpsvilkår  
Når du betaler for varene i vår nettbutikk godkjenner du samtidig våre kjøpsvilkår.  Straks bestillingen og betalingen er gjennomført mottar du en ordrebekreftelse på e-post som inneholder informasjon om varene du har kjøpt og leverings-metoden du har valgt.  Ulfven tar forbehold om mulige feil på nettstedet, det kan være skrivefeil, tekniske feil, feil pris, bilde eller produktinformasjon. Vi forbeholder oss retten til å kansellere en bestilling, eller deler av en bestilling, dersom produktet er utsolgt eller av annen årsak ikke kan leveres i henhold til informasjonen gitt på nettstedet. 

Retur og bytterett
Ulfven tilbyr retur og eventuelt bytte av lagerførte varer (*det er ingen returrett på spesialbestilte varer) mot fremvist kvittering/faktura.  Returen av hele uåpnede esker/emballasje skal være levert til vårt lager innen 30 dager etter kjøpsdato.  
 
Tilbakebetaling 
Pengene vil tilbakebetales til konto du oppgir ved retur registrering senest 14 dager etter at varene er returnert og sjekket av oss. Eventuelle fraktkostnader for retur av varene må du selv bekoste.  Ulfven følger angrerettloven som regulerer kjøp gjort over internett. Loven sier at sluttsummen må være på over kr 300,- for å ha rett til å angre og få penger returnert. 
 
Angre kjøp 
Dersom du ønsker å angre ditt kjøp må du kontakte oss innen to uker etter at du har mottatt alle varene. Se generelt skjema om angrerett under. Varene returneres til vårt lager i Tor Sørnes vei 21, 1523 Moss, senest 14 dager etter at du meldte fra at du angrer ditt kjøp.
* Du er selv ansvarlig for retur av varene og for eventuelle returkostnader.
 
Vis omsorg for varen og emballasjen. Varen og emballasjen skal være i samme stand som da du mottok dette. Dersom varen eller emballasjen har blitt skadet av deg forbeholder vi oss retten til å kreve kompensasjon i form av reduksjon av tilbakebetalt beløp.
 
 

Har du ytterligere spørsmål, vennligst ta kontakt. 

*NB Les også alltid VIKTIG INFORMASJON om den typen fliser du bestiller. Dette finner du under fanen VIKTIG INFORMASJON.  Vi anbefaler også at både du som eier og flislegger  www.ulfven.no/leggeanvisning om de produktene du bestiller. 

 

Ulfven AS

Daglig leder 

Ole-Petter Mork Sandersen 

Tor Sørnes Vei 21 

1523 Moss 

post@ulfven.no

Mob: 91394716