SEMENTFLISER

Våre håndlagde sementfliser produseres på samme måte i dag som for nesten 200 år siden da de første såkalte hydrauliske sementflisene ble produsert i Frankrike for første gang. Formene er håndsmidd i messing, kobber og tinn. Mange av mønstrene vi bruker i dag er de samme som ble brukt den gangen.  I tillegg designer vi egne nye mønstre inspirert av annen design, arkitektur og reiser. I de vakre håndsmidde formene blir våre nøye utvalgte farger helt i for hånd. Det øverste fargelaget av flisene er ca 2-3 mm tykt og består av pigmenter, silikasand og marmorstøv. Det tar omtrent 5 minutter å lage en flis for hånd. Les mer om våre sementfliser her. 

 

Ønsker du at vi sender deg en prøveflis i posten - send oss en mail på roger@ulfven.no og fortell oss hvilken/hvilke modeller du ønsker tilsendt til hvilken adresse (maksimalt 4 stk gratis)

 

NB* Les alltid  VIKTIG INFORMASJON før du bestiller håndlagde fliser fra Ulfven. Fanen - VIKTIG INFORMASJON - finner du øverst i menyen på forsiden i nettbutikken. 

  • Artikler: 0
  • Side av